Photobucket




Dream High
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Aku Kau.
Selasa, 28 Ogos 2012 ★ 3:23 PG │ (0) angels
Assalamualaikum.


   Guys. Apabila kita membuat keputusan untuk melepaskan seseorang yang kita sayangi, itu bermaksud kita perlu lepaskan dia. lepaskan dia... dan lupakan dia buat selamanya. tapi melepaskan dengan hati yang tak pernah redha akan mengecewakan hati kecil kita sendiri. rindu mula berputik. dan rasa sayang semakin mendalam. haih. acano aku nak lupakan someone ni. please my crush! stay away from me!!!


kenangan? terlalu jauh untuk aku capai pada masa lalu. supaya dapat aku perbaiki segala salah dan tingkah laku aku pada dia. apa lagi yang mampu aku buat bila nampak dia dengan kawan-kawan dia. nak tegur rasa serba salah. nak senyum rasa janggal. yelah kan! kita bukan sesiapa lagi bagi dia. semenjak putus ni... hati aku selalu rapuh. bila orang buat sikit, aku mudah touching. bila fikirkan semula. entah entah dia dah ada awek? dah lupakan aku? dah takde perasaan dekat aku? hmmm. itu yang menyedihkan sebenarnya. tapi tak apa lah. sebab aku sendiri dah berjanji pada diri sendiri.. bila dia dah lupakan aku. aku akan lupakan dia...


macam macam aku fikir. sampai pukul 3 pagi aku mengingau seru seru nama dia. sebab apa? sebab aku rindukan dia lebih dari segalanya. bila aku rindu mulalah ingat macam-macam, mesej mesej kita yang dulu, waktu hanya ada kita berdua, senyuman kau, gelak tawa kita dulu, kata kata janji kita dulu. menangis hati kecil ni bila ingat balik. sebab apa? sebab hati kecil ni kata, kenangan tu susah nak kembali balik. bukan hanya sukar. malah, ianya tak akan kembali langsung. for kawan kawan yang tengah couple tu. ingat k pesanan aku ni! at least korang jangan curang dan abaikan dia. jaga hati dia sebaik yang mungkin. kalau tidak... korang akan mengalami hal yang sama. hal yang akan membunuh perasaan uolls. wooke papai!


p/s : huh. macam mana agaknya kalau jawapan yang diberikan. I'm not single? parah hatikooooo!

Photobucket
| NEWER POST
Pieces Of Me
meet the big beauty boss

I am ZyyraWiffy and this is my blog, it's mine. In this very little space from the World Wide Web, this could be the only place where in i can have my freedom to express myself, rant whenever i wanted to, post non-sense shit, type asdfghjkl until i get tired like an idiot. I mean, who the hell in the world, uhmm (except me) would do that effin thing? of course no one. EXCEPT ME.Alright, you've got it. I really am an idiot. okay? and you've got any problems with that? kiss my fist. Actually i'm just 13 y/o and i don't act like what normal teen girls do. I'm weird and i like crazy things. I like the smell of an old book, I yawn and don't close my mouth even if i'm in a public place.. and i blah blah, i blah too.. enough. bye byee! You may click links and contact to befriend with me.Thanks !
Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook nurul ain
Twitter nurul ain
Tumblr nurul ain
Blogskin nurul ain
Layout (c) sweet.m!sery
Re-edited by nurul ain
Icons from reviviscent
Resources: sea shells
Aku Kau.
Selasa, 28 Ogos 2012 ★ 3:23 PG │ (0) angels
Assalamualaikum.


   Guys. Apabila kita membuat keputusan untuk melepaskan seseorang yang kita sayangi, itu bermaksud kita perlu lepaskan dia. lepaskan dia... dan lupakan dia buat selamanya. tapi melepaskan dengan hati yang tak pernah redha akan mengecewakan hati kecil kita sendiri. rindu mula berputik. dan rasa sayang semakin mendalam. haih. acano aku nak lupakan someone ni. please my crush! stay away from me!!!


kenangan? terlalu jauh untuk aku capai pada masa lalu. supaya dapat aku perbaiki segala salah dan tingkah laku aku pada dia. apa lagi yang mampu aku buat bila nampak dia dengan kawan-kawan dia. nak tegur rasa serba salah. nak senyum rasa janggal. yelah kan! kita bukan sesiapa lagi bagi dia. semenjak putus ni... hati aku selalu rapuh. bila orang buat sikit, aku mudah touching. bila fikirkan semula. entah entah dia dah ada awek? dah lupakan aku? dah takde perasaan dekat aku? hmmm. itu yang menyedihkan sebenarnya. tapi tak apa lah. sebab aku sendiri dah berjanji pada diri sendiri.. bila dia dah lupakan aku. aku akan lupakan dia...


macam macam aku fikir. sampai pukul 3 pagi aku mengingau seru seru nama dia. sebab apa? sebab aku rindukan dia lebih dari segalanya. bila aku rindu mulalah ingat macam-macam, mesej mesej kita yang dulu, waktu hanya ada kita berdua, senyuman kau, gelak tawa kita dulu, kata kata janji kita dulu. menangis hati kecil ni bila ingat balik. sebab apa? sebab hati kecil ni kata, kenangan tu susah nak kembali balik. bukan hanya sukar. malah, ianya tak akan kembali langsung. for kawan kawan yang tengah couple tu. ingat k pesanan aku ni! at least korang jangan curang dan abaikan dia. jaga hati dia sebaik yang mungkin. kalau tidak... korang akan mengalami hal yang sama. hal yang akan membunuh perasaan uolls. wooke papai!


p/s : huh. macam mana agaknya kalau jawapan yang diberikan. I'm not single? parah hatikooooo!

Photobucket
| NEWER POST